Information

Her kan du læse de mails som er blevet sendt ud med information som relatere sig til sæsonpladser.

Udsendt d. 24. september 2022

Kære alle,

Sommersæsonen på Elsegårde Camping er ved at nærme sig en afslutning.
Vi vil gerne markere det med at tage flaget ned lørdag d. 1/10 kl. 10, efterfølgende byder jeg på lidt kage i TV-stuen, medbring gerne selv kaffe/the og et lille glas.
I må meget gerne besked med antal personer.
Lidt praktisk information
Som følge af de til stadighed høje elpriser er det nødvendigt at hæve prisen på strøm fra d. 1/10 til 6,50 kr/kWh. Vi vil aflæse alle målere d. 1/10. 
Jeg håber det er muligt at sænke prisen ved forårets komme.
Samtidig vil jeg opfordre alle til at spare mest muligt på varmen på i toilet/baderummene og sikre at døren er lukket når rummet forlades.
Der vil blive monteret varmeapparater i de 2 baderum ved rengøringsrummet.
Hvis I har haft en sommersæson eller efterårssæon kan et evt. restbeløb for sæsonpladsen/vinteropbevaring eller strøm afregnes hos mig d. 1/10 ifm. sæsonafslutning eller via bankoverførelse.
Hvis I har en helårsplads eller vinterplads afregnes strøm for vinterhalvåret d. 1/4 2023. Lad os håbe det ikke bliver nødvendigt at hæve prisen yderligere i løbet af vinteren.
Sidste dag med mulighed for morgenbrød er lørdag d. 1/10.
Vi vil i løbet af vinteren overgå til et nyt administrationssystem, depositumsopkrævninger for sæsonpladser 2023 vil blive udsendt i slutningen af december eller starten af januar. Med det nye system er forventningen også at bommen igen kommer til at virke. Vi vil, så vidt det er muligt bibeholde nøglen løsningen.
Vel mødt d. 1. oktober og tak for denne sæson.

 

Venlig Hilsen
Asbjørn Thyregod
Lejrchef